DETELSYS

Loading

img not found!

Аудит облікових систем

Перевірка системи обліку є критично важливим процесом, який гарантує точність та ефективність транзакцій у вашій організації. Наші фахівці проводять всебічний перегляд вашої системи обліку, щоб виявити будь-які недоліки та потенційні загрози, а також для забезпечення відповідності до законодавчих стандартів.

Ми пропонуємо надійні та висококваліфіковані аудиторські послуги, які допоможуть вам:

  • Розпізнати недоліки та загрози у системі обліку
  • Оцінити продуктивність вашої системи обліку
  • Знизити витрати на утримання та вдосконалити процедури звітності
  • Підвищити довіру ваших бізнес-партнерів та клієнтів

Якщо ви прагнете скоротити час обробки даних, помітили, що в процесах задіяно занадто багато персоналу, або існують ручні процедури, такі як друк документів чи передача їх між відділами, рекомендуємо замовити аудит вашої системи обліку. Ця послуга включає не лише перевірку програмного забезпечення, а й аналіз непотрібних операцій. Після завершення аудиту ви отримаєте конкретні рекомендації щодо автоматизації програмного забезпечення та оптимізації ресурсоємних процедур у вашій компанії. Автоматизація процесів та швидка обробка даних дозволить заощадити час співробітників для більш продуктивної роботи та зменшити витрати бюджету.

З нашим досвідом у сфері IT, ми часто зустрічалися з ситуаціями, коли на підприємствах були неправильно налаштовані рівні доступу. Іноді під час інтеграції співробітникам “тимчасово” надають повний доступ, який потім залишається без змін. Це призводить до того, що звичайні працівники мають доступ на рівні адміністратора або розробника, що дозволяє їм редагувати документи та інші дані без слідів. Аудит допоможе усунути ці проблеми у вашій системі обліку. Де необхідні високі рівні доступу, можна встановити програмне відстеження дій, що дозволяє швидко знаходити інформацію за користувачем або об’єктом системи обліку.

Замовляючи аудит від нашої компанії, ви отримаєте всебічний звіт про стан вашої системи обліку, включаючи аналіз ризиків та рекомендації для їх усунення та поліпшення облікових процедур.

Ми гарантуємо індивідуальний підхід та конфіденційність, забезпечуючи захист даних та їх нерозголошення.

Захистіть свою репутацію та фінансову стабільність компанії – зверніться до нас за кваліфікованою допомогою у проведенні аудиту системи обліку. Ми забезпечимо вам ефективний та точний облік, який сприятиме процвітанню вашого бізнесу!