DETELSYS

Loading

img not found!

Налаштування та технічне обслуговування сервера

Компанія “Відомчі телекомунікаційні системи” є досвідченим постачальником ІТ-рішень, який звик до більшості типів серверів.

Сервер є найкращим рішенням, коли вам потрібна централізована система обчислювальної потужності. Найпопулярнішими з них є сервери на базі Windows або Linux.

Компанія “Відомчі телекомунікаційні системи” є досвідченим постачальником ІТ-рішень, яка звикла до більшості типів серверів. Ми допомагаємо нашим клієнтам з налаштуванням серверів, ремонтом серверів, оновленням серверів і встановленням нових серверів як на місці, так і в центрі обробки даних.

Сервер має вирішальне значення в сучасному гнучкому та конкурентному цифровому бізнес-середовищі. Для конфігурації та налаштування сервера відповідно до вимог клієнта потрібні технічні знання. У нас є високопрофесійний технічний персонал, який може швидко виконувати всі типи завдань, пов’язаних із сервером.

Розгортання апаратного забезпечення та інсталяція програмного забезпечення для нас є звичайним явищем. Необхідно регулярно контролювати та обслуговувати всю мережу, щоб усунути ризики збою, втрати даних і простоїв. Обслуговування сервера включає в себе

Наш план технічного обслуговування включає в себе

  • перевірка лог-файлів сервера, перевірка прав доступу до папок
  • програми моніторингу температури мережі
  • забезпечення адекватного резервування систем
  • інсталяція програмних патчів безпеки
  • перевірка журналів сервера на наявність сповіщень безпеки або ознак спроб злому комп’ютера
  • Оновлення антивірусного програмного забезпечення на всіх комп'ютерах мережі, оновлення критичних пакетів оновлень і програмного забезпечення
  • виконання регулярних комплексних резервних копій, щоб гарантувати, що життєво важливі дані можна буде відновити зі сховища у разі збою системи.

Незалежно від того, чи це нова установка, чи вже існуюча,
ми допоможемо вам налаштувати сервер відповідно до вашого бізнес-середовища, яке розвивається. Ми встановимо найновіші технології, які потрібні вашому бізнесу.