DETELSYS

Loading

img not found!

Об’єднання віддалених офісів – безпечне та надійне

Завдання: Необхідно налагодити швидкий та безпечний обмін інформацією між усіма філіями компанії, а також зробити ефективнішою роботу віддалених співробітників.

Результат: Створення та підтримка VPN тунелів для безпечного обміну інформацією між усіма віддаленими офісами компанії, які забезпечують єдиний інформаційний простір.

Рішення:

Інтернет суттєво розширив можливості розвитку бізнесу. Компанія вже не поміщена у жорсткі географічні рамки. Електронна пошта та інші сучасні засоби зв’язку зробили обмін інформацією швидким та ефективним. Однак, навіть цей спосіб не завжди надійний, потрібне безпечне поєднання віддалених офісів.

Щоб забезпечити швидкий, а найголовніше, безпечний обмін інформацією, необхідно налаштувати VPN-тунелі – спеціальні лінії доступу до локальної мережі.

Уявіть собі, що один із співробітників перебуває у відрядженні. Користуючись VPN-тунелем, він отримує доступ до всіх сервісів і додатків, начебто він перебував в офісі і працював за своїм комп’ютером. Для цього йому достатньо мати доступ до інтернету. При цьому всі дані, що передаються тунелем, захищені від недоброзичливців, вони ретельно шифруються і недоступні без особливого ключа.

Так само необхідні VPN-тунелі, якщо компанія має декілька офісів та філій. Завдяки цим каналам зв’язку з’являється можливість швидко передавати дані, користуватися всіма сервісами, одним словом, створити єдину корпоративну мережу. Організація VPN тунелю буде найбезпечнішим способом об’єднання двох офісів.

Переваги VPN-тунелів:

швидкий та простий доступ до даних;
високий рівень безпеки при передачі даних;
поєднання всіх точок компанії у єдину мережу;
створення спільної телефонної мережі (швидкий набір номера, скорочення витрат на телефонію);
можливість телефонних дзвінків VOIP не тільки всередині офісної мережі, а й між мережами різних міст;
низька вартість розгортання додатків (витрати лише на придбання додатків);
підвищення ефективності роботи (кожен працівник може працювати у звичному режимі, навіть перебуваючи в іншому офісі);
зручність адміністрування та аналізу.

Цей проект реалізується в рамках абонентського обслуговування, без додаткової оплати. Якщо Вам необхідно окремо це рішення, зв’яжіться з нами.